• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Herinneringsproducten

Hoe verder na de uitvaart? Na de uitvaart is het fijn om een tastbare herinnering te hebben aan de overledene. Het eerste proces van afscheid nemen heeft plaats gevonden, namelijk de uitvaart. Dit is een heftig traject waar veel emoties bij komen kijken. Wij krijgen dan ook vaak de vraag wat er hierna nog moet gebeuren.

Hoe verder na de uitvaart?

Na de uitvaart kan een mooie tastbare herinnering worden uitgezocht aan de overledene. Dit kan zich uiten in een passende grafsteen of urn. Met een grafsteen of urn kunt u de persoonlijkheid van de overledene terug laten komen. Er zijn ontzettend veel opties en wij helpen u hier graag mee. Een grafsteen en een urn zegt vaak iets over de overledene, maar is ook erg fijn voor de nabestaande.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel opties voor een persoonlijke en bijzondere grafsteen of urn. Wanneer u deze dan ziet na de uitvaart, kunt u fijn terug denken aan de overledene en de vele mooie herinneringen. Wij begeleiden u graag bij het uitzoeken van het juiste grafmonument of urn. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een andere herinnering te laten maken zoals een sieraad. 

Tastbare herinnering

  Grafmonumenten en urnen Grafmonumenten en urnen Grafmonumenten en urnen Grafmonumenten en urnen Grafmonumenten en urnen Grafmonumenten en urnen

Uitvaartverzorging Best

Uitvaartverzorging Mutsaers zorgt voor een passend en persoonlijk afscheid dat helemaal past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. 

Voor het verzorgen van begrafenissen en crematies in Eindhoven kunt u terecht bij Uitvaartverzorging Mutsaers, ongeacht waar uw bent verzekerd. 24/7 zijn wij bereikbaar.

Contact