• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Reacties nabestaanden

“De wijze waarop jullie dit werk uitvoeren, heeft papa en mij enorm geholpen. Het afscheid van mama afgelopen maandag was overweldigend mooi. Dank jullie wel!”

“Bedankt voor al jullie goede zorgen, hulp, steun en lieve woorden. Mede dankzij jullie hebben we ons pap een mooi afscheid kunnen geven. Het afscheid zoals hij dat zeker verdiend heeft.”

“Als huisarts heb ik regelmatig beroepsmatig te maken met sterfgevallen, rouwverwerking en rouwbegeleiding. Vaak hoor ik dan van de nabestaanden waardering voor de hulp en begeleiding die U verzorgt. Op … is mijn helaas mijn vader overleden. De gehele zorg voor begeleiding vanaf het moment van zijn overlijden tot en met de crematie heeft U met elkaar voor ons uitgevoerd, waardoor ik direct zeer persoonlijk te maken kreeg met uw manier van werken. Ik ben onder de indruk van de manier waarop U en al uw medewerkers vol respect voor mijn overleden vader en vol warme deskundigheid en begrip deze taak heeft uitgevoerd. Namens mijn moeder, mijn broer en onze gezinnen wil ik U hiervoor zeer hartelijk bedanken. Uw begeleiding heeft ons in deze moeilijke en droevige dagen veel steun gegeven.”

“Uitvaartcentrum Mutsaers hielp ons optimaal om onze persoonlijke inbreng mogelijk te maken.”

“Hierbij wil ik u en uw medewerkers nog danken voor de sfeervolle manier waarop de uitvaart van mijn man is verlopen. Dit is voor mij en mijn vrienden een zeer waardevolle herinnering.”

“Mede dankzij jullie kunnen we, ondanks het grote verdriet, terug kijken op een waardig en mooi afscheid.”

“Zonder jou hadden we er niet zo’n mooi afscheid van kunnen maken.”

“Jullie betrokkenheid, inzet en toewijding, hebben wij ten zeerste gewaardeerd, het was prachtig!!”

“…Ook toen ik op het laatste moment vroeg of ik met ons pap mee mocht rijden van de kerk naar het crematorium, en dat mocht, was het geweldig.”

 “Wij hebben veel waardering voor de manier waarop alles is gegaan. Met name de flexibiliteit, de ondersteuning, de zorg, zorgvuldigheid, extra inzet, etc. hebben het vertrouwen in uw bedrijf verstrekt.”

“Bij deze wil ik jullie van harte bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Ik kom er nog steeds niet met mijn verstand bij, dat mensen zich zo inzetten voor iemand anders! De dienst in het crematorium was super mooi, alle mensen praten er over.”

Reacties nabestaanden