• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Uw uitvaartwensen vastleggen

Over uw eigen toekomstige uitvaart denkt u waarschijnlijk niet dagelijks na. Dat is ook niet nodig. Maar het kan wel een geruststellend idee zijn gewoon eens even de tijd te nemen om een aantal zaken op een rijtje te zetten. Als u die wensen nu al vastlegt, weet u zeker dat uw uitvaart precies verloopt zoals u in gedachten hebt. Bovendien neemt u uw familie en nabestaanden veel vragen en zorgen uit handen.

Uitvaartwensen vastleggen

Voorbereiden eigen uitvaart - Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om tijdens het leven al te praten over de dood. Toch kiezen steeds meer mensen ervoor om hun eigen uitvaartwensen vast te leggen. Als u dat wilt kunt u in een vrijblijvend gesprek uw uitvaartwensen met ons bespreken. Indien wenselijk reiken wij u ideeën aan waarmee u richting kunt geven aan de sfeer en de invulling van uw eigen uitvaart. Tevens geven we u inzicht in de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Uw uitvaartwensen vastleggen - Uiteraard kunt u ook zelf aangeven wat uw wensen zijn voor uw begrafenis of crematie. Deze wensen kunt u als officieel document vastleggen in bijvoorbeeld een testament bij de notaris. Zo verzekert u zich ervan dat uw nabestaanden uw uitvaart regelen zoals u dat wilt. Wilt u alleen uw wensen kenbaar maken? Dan kunt u een wilsbeschikking invullen. U verplicht uw familie dan tot niets, maar geeft wel aan hoe u uw eigen uitvaart geregeld zou willen hebben.

Wilsbeschikking - Bij ons kunt u vrijblijvend een wilsbeschikking invullen. Het invullen van de wilsbeschikking verplicht u tot niets en wil alleen zeggen dat u uw eigen wensen met betrekking tot uw eigen uitvaart kenbaar maakt. Als u een wilsbeschikking wilt invullen, dan zijn er diverse mogelijkheden:

  • U kunt een papieren versie uitprinten en dan per post naar ons  versturen.
  • U kunt een afspraak maken ons te bellen op 0499 37 20 55.

Uw uitvaartwensen vastleggen