• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Ons rouwvervoer oud

Opbaren en afscheid nemen

Afscheid nemen van een geliefde is al moeilijk genoeg. Hoe en waar de overledene wordt opgebaard, kan een belangrijke rol spelen in het rouwproces. Als u uw dierbare het liefst thuis wilt opbaren, zorgen wij voor alle voorzieningen.

U kunt er ook voor kiezen om de overledene naar ons uitvaartcentrum te brengen. Daar kan iedereen in alle rust afscheid komen nemen. In Best is het ook mogelijk de sleutel van de rouwkamer te ontvangen, zodat u kunt komen wanneer u maar wilt. 

In Oirschot kan de overledene worden opgebaard in het uitvaartcentrum in Huize Sint Joris.

Wilt u graag helpen bij de laatste verzorging van uw geliefde, dan bent u uiteraard van harte welkom. 

Begraven of cremeren

Wilt u worden begraven of cremeren? Wij van Mutsaers Uitvaartverzorging  helpen u graag bij het kiezen van een geschikte begraafplaats en een mooi graf. Ook een plekje op een Natuurbegraafplaats Eindhoven kunnen wij voor u regelen.

Voor een crematie kunt u terecht bij verschillende crematoria in de omgeving. Voor het bewaren van de as zijn er verschillende mogelijkheden. De urn met de as kan worden geplaatst in een urnenwand of u kunt hem mee naar huis nemen. De asbus kan ook worden bijgezet in het graf van een partner. Als u nog niet goed weet wat u wilt doen, kan de as ook bij ons worden bewaard tot u een beslissing heeft genomen.

 

Kies een mooie kist

Kisten zijn mooie middellen om iemands persoonlijkheid naar voren te brengen. Wij hebben een ruim assortiment van eenvoudig gefineerde kisten tot luxe massieve. We bieden kisten van hout, maar ook titanium en in alle kleuren. We laten u graag zien welke modellen en mogelijkheden er zijn. U kunt een kist uniek maken door hem te laten beschilderen door de kinderen of kleinkinderen.

Ons rouwvervoer oud

Rouwvervoer (ook van en naar het buitenland)

Uiteraard hebben wij verschillende auto’s om de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats te brengen. Een klassieke rouwkoets of nostalgische boerenkar kan de uitvaart een persoonlijk karakter geven. Wij denken ook graag mee als u zelf ideeën heeft over vervoer.

Is de overledene in een ander land geboren en wilt u hem graag daar begraven? Wij regelen het vervoer en zorgen ervoor dat alle formaliteiten worden geregeld.

Is uw dierbare in het buitenland overleden, dan verzorgen wij het transport naar Nederland. We helpen u bij de procedures die daarbij horen
Rouwvervoer

Ons rouwvervoer oud

Ons rouwvervoer oud

Ons rouwvervoer oud

Ons rouwvervoer oud

Ons rouwvervoer oud

 

Balsemen

Als het lichaam van een overledene wordt gebalsemd met Thanatopraxie, blijft het langer mooi. Er hoeft geen koelingsapparatuur te worden gebruikt bij het opbaren.

Kaarten bloemen en videoreportages

Vanzelfsprekend kunnen wij ook allerlei andere zaken rondom een uitvaart verzorgen. Zo bieden wij een grote verscheidenheid aan rouwdrukwerk. Kaarten, brieven en bidprentjes bijvoorbeeld. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen ontwerp te maken of foto’s te verwerken.

 

Bloemen geven een sfeervolle en persoonlijke tint aan een uitvaart. Een lint met een mooie tekst of een betekenisvol voorwerp verwerkt in een bloemstuk maakt het helemaal af.

 

Vindt u het een prettig idee om de uitvaart na afloop nog eens terug te kunnen kijken, dan zorgen wij ervoor dat er een mooi, professioneel foto- of videoverslag wordt gemaakt.  

Ons rouwvervoer oud

Ons rouwvervoer oud

Wat doe je als iemand overlijdt?