• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Begrafenisondernemer Eindhoven

Uitvaartverzorging Mutsaers staat voor u klaar als begrafenisondernemer in Eindhoven. Wij adviseren en helpen u met een uniek en persoonlijk afscheid.

Begrafenisondernemer Eindhoven en omgeving

Bij het regelen van een uitvaart komt er veel op u af. Het is een emotionele tijd waarin u veel moet regelen en over veel zaken na moet denken. Wij beseffen hoe belangrijk deze periode is in het verwerken van verdriet en zullen u dan ook bijstaan om een respectvol en waardig afscheid te organiseren. Hierbij houden we altijd de wensen van de overledene en nabestaanden in gedachte. 

U kunt altijd bij ons terecht. Ook wanneer u elders een verzekering hebt.

Begrafenisondernemer Eindhoven

Een persoonlijk afscheid

Het overlijden van een dierbare maakt natuurlijk veel emoties los. Soms heeft u dan een troostende hand nodig, soms wilt u juist met rust worden geladen. Door onze jarenlange ervaring voelen wij vaak aan waar u op dat moment behoefte aan heeft. Ook als u even alleen wilt zijn, kunt u altijd uw vragen aan ons stellen.

De eerste stappen

Als begrafenisondernemer Eindhoven helpen wij u met alle vragen en taken die opeens op u af komen. Zoals het informeren van alle familie en kennissen door middel van rouwkaarten, maar ook het opbaren. Daarbij kunt u ervoor kiezen de overledene thuis of in een van onze rouwkamers op te laten baren. Uiteraard zorgen wij er tijdens de laatste verzorging voor dat uw dierbare er netjes uitziet. U kunt hierbij aanwezig zijn als u daar behoefte aan heeft. Wij regelen ook dat iedereen fatsoenlijk afscheid kan nemen. Kiest u voor een rouwkamer, dan krijgt u de sleutel. Daardoor kunt u afscheid nemen op welk moment u daar ook behoefte aan heeft. 

Een van de belangrijkste vragen die u moet beantwoorden is: gaat u uw geliefde begraven of cremeren? In beide gevallen is er tijdens de uitvaart een kist nodig. Dit kan een heel eenvoudig model zijn, maar ook kisten met een luxe uitstraling kunnen wij voor uw geliefde maken. Hield uw dierbare van felrood, lichtblauw of past een zwarte kist beter bij hem of haar? In ons ruime assortiment vindt u altijd een grafkist die bij uw overledene past.

Een passende uitvaart

Natuurlijk helpen we u bij het organiseren van een passende uitvaart. Dat begint met het rouwvervoer. Woonde de overledene in het buitenland of wil hij/zij juist in het buitenland worden begraven? Dan regelen wij alle benodigde formaliteiten om uw geliefde naar de laatste rustplaats te brengen. Of dit in een traditionele rouwwagen, een nostalgische boerenkar of een ander vervoermiddel gebeurt, is aan u. 

Tijdens de uitvaart mag een mooi boeket niet ontbreken. Hield uw geliefde van een bepaalde bloemensoort of passen bepaalde kleuren erg goed bij hem/haar? Wij helpen u met het uitkiezen van prachtige rouwboeketten. U kunt ook besluiten er een lint met een betekenisvolle tekst aan te knopen. Als er een belangrijk voorwerp is, kunnen we deze ook in de bloemen verwerken. 

Vindt u het een fijn idee als u later de uitvaart nog eens terug kunt kijken? Bijvoorbeeld omdat een familielid niet aanwezig kon zijn of gewoon omdat u daar later behoefte aan hebt? Dan zorgen wij voor een waardig en professioneel foto- of videoverslag van de uitvaart. 

Voor altijd samen

Wij merken dat tegenwoordig steeds vaker de vraag komt voor gedenksieraden. Wij kunnen ook helpen met zulke sieraden of andere herinneringsproducten. Bijvoorbeeld een persoonlijke grafsteen bij het graf van uw geliefde of juist een urn die u thuis neer kunt zetten. Tot slot kunnen wij een deel van de as tot gedenksieraad verwerken. Zo kunt u oorbellen, een ketting of armband kiezen. Met zulke herinneringsproducten bent u voor altijd samen. 

Als begrafenisondernemer in Eindhoven kunt u ons dag en nacht bereiken. Wij zijn altijd beschikbaar en staan direct voor u klaar. 

Voor Eindhoven kunt u bellen naar: 040 - 211 01 05