• Best 0499 - 37 20 55
  • Eindhoven 040 - 211 01 05
  • Oirschot 0499 - 57 72 89

Uitvaartverzorging Oirschot

Is iemand in uw nabije omgeving overleden en zoekt u een uitvaartonderneming die het afscheid op passende wijze kan verzorgen? Maak dan kennis met Uitvaartverzorging Mutsaers. Wij zijn een betrokken bedrijf dat altijd samen met u een afscheid op maat maakt. Hierin hebben wij zeer veel mogelijkheden en dankzij jarenlange ervaring staan wij u graag bij.

Uitvaartverzorging Mutsaers in Best

Nog altijd zijn tradities bij een uitvaart van groot belang voor nabestaanden. Respectvol en integer, met aandacht voor nabestaanden, zo omschrijven wij onze service. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, zullen wij u met raad en daad ter zijde staan. Meer over wie wij zijn.

Uitvaartverzorging Oirschot

Naast het verwerken van uw verlies en voorbereiden op het afscheid zoekt u na het overlijden van een dierbare een begrafenisonderneming die u adviseert en steunt. Wij begrijpen dit en kunnen op basis van jarenlange ervaring heel nauwkeurig zien waar onze aanwezigheid vereist of wenselijk is of juist niet op prijs wordt gesteld. Altijd werken wij op de achtergrond, maar zijn wij uiteraard bereikbaar bij uw vragen.

Uitvaartverzorging Oirschot

Persoonlijke uitvaart

Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk als het gaat om een uitvaart en de vraag gaat al lang veel verder dan bijvoorbeeld begraven of cremeren. Wij zijn op de hoogte van de laatste mogelijkheden. Hierbij trachten wij altijd de uitvaart zo persoonlijk mogelijk en op de wensen van de overledene en nabestaanden te organiseren. Wanneer er kinderen nauw verwant zijn aan de overledene betrekken wij deze zoveel mogelijk ook bij de uitvaart. Wij bieden ook stervensbegeleiding voor wanneer u om moet gaan met het idee dat u of iemand dichtbij ongeneeslijk ziek is. Dit bestaat uit praktische en geestelijke hulp.

Volledig verzorgde uitvaarten die u ontzorgen regelt u bij Mutsaers.

© 2020 Uitvaartverzorging Mutsaers