• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Uitvaartverzorging Oirschot

Is iemand in uw nabije omgeving overleden en zoekt u een uitvaartonderneming die het afscheid op passende wijze kan verzorgen? Maak dan kennis met Uitvaartverzorging Mutsaers. Wij zijn een betrokken bedrijf dat altijd samen met u een afscheid op maat maakt. Hierin hebben wij zeer veel mogelijkheden en dankzij jarenlange ervaring staan wij u graag bij.

Uitvaartverzorging Mutsaers in Best

Nog altijd zijn tradities bij een uitvaart van groot belang voor nabestaanden. Respectvol en integer, met aandacht voor nabestaanden, zo omschrijven wij onze service. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, zullen wij u met raad en daad ter zijde staan. Meer over wie wij zijn.

Uitvaartverzorging Oirschot

Naast het verwerken van uw verlies en voorbereiden op het afscheid zoekt u na het overlijden van een dierbare een begrafenisonderneming die u adviseert en steunt. Wij begrijpen dit en kunnen op basis van jarenlange ervaring heel nauwkeurig zien waar onze aanwezigheid vereist of wenselijk is of juist niet op prijs wordt gesteld. Altijd werken wij op de achtergrond, maar zijn wij uiteraard bereikbaar bij uw vragen.

Hoe regelt u een uitvaart in Oirschot?

Er komt veel op u af, als er iemand overlijdt. Er moeten snel beslissingen genomen worden en hoe regelt u alles? Bel als eerst de huisarts. Hij of zij zal dan naar u toe komen en het overlijden vaststellen en de papieren in orde maken. Wij, van Uitvaartverzorging Mutsears, mogen zonder deze papieren niets doen. Als u er daarna aan toe bent, komen wij naar u toe en helpen wij u bij de zorg van uw dierbare. Vervolgens nemen wij de tijd om samen met u de uitvaart goed te regelen.

Uitvaartverzorging Oirschot

Uitvaartverzorging vanaf het begin

Na het melden van een overlijden komt onze uitvaartverzorger direct bij u langs. Ondanks het verdriet zullen er een aantal dingen snel geregeld moeten worden. Wij zullen in alle rust de punten voor de uitvaart met u bespreken. Wij geven u de tijd en ruimte en zeker niet alles hoeft direct beslist te worden. Bij het regelen van een uitvaart moet u bijvoorbeeld denken aan de volgende punten:

Dit zijn slechts enkele belangrijke punten die besproken moeten worden. Verdere informatie over de belangrijke punten en andere onderwerpen, vindt u op onze speciale pagina omtrent het regelen van de uitvaart. Wij helpen u vanaf het begin voor een passend afscheid en de uitvaart aan uw wensen te laten voldoen.

Persoonlijke uitvaart

Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk als het gaat om een uitvaart en de vraag gaat al lang veel verder dan bijvoorbeeld begraven of cremeren. Wij zijn op de hoogte van de laatste mogelijkheden. Hierbij trachten wij altijd de uitvaart zo persoonlijk mogelijk en op de wensen van de overledene en nabestaanden te organiseren. Wanneer er kinderen nauw verwant zijn aan de overledene betrekken wij deze zoveel mogelijk ook bij de uitvaart. Wij bieden ook stervensbegeleiding voor wanneer u om moet gaan met het idee dat u of iemand dichtbij ongeneeslijk ziek is. Dit bestaat uit praktische en geestelijke hulp. Meer lezen over hoe u een persoonlijke uitvaart creëert voor uw dierbare? Klik dan hier.

Blijvende herinneringen

Wilt u na de uitvaart een tastbare herinnering aan uw dierbare houden? Ook daar kan uitvaartverzorging Oirschot u bij helpen. Kiest u voor een begrafenis, dan kunt u bijvoorbeeld een persoonlijke grafsteen uitkiezen. Daar kunt u altijd naarte gaan als u daar behoefte in heeft. In het geval van een crematie kunt u een passende urn uitzoeken. Zowel grafstenen als urnen zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. Daardoor is er sowieso wel een grafmonument of urn die bij uw geliefde overledene past. 

De laatste tijd krijgen wij steeds vaker de vraag of we ook gedenksieraden kunnen maken. Het antwoord luidt: ja, dat kan. Wij verwerken dan een deel van de as in een ketting, armband of oorbellen. Zo draagt u uw dierbare altijd bij u. 

Volledig verzorgde uitvaarten die u ontzorgen regelt u bij Mutsaers.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Wilt u meer informatie ontvangen over Uitvaartverzorging Mutsears in Oirschot? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn op ieder moment van de dag bereikbaar, ook in de nacht. 

Ons uitvaartcentrum in Oirschot