• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Uitvaartverzorging Eindhoven

Wij kennen het leven niet, hoe zouden wij dan de dood kunnen begrijpen?

Confusius

 

Het sterven van een mens is volledig verbonden met het leven en is daarmee een gebeurtenis die zorg en aandacht verdient. Een goed georganiseerd afscheid maakt de verwerking voor nabestaanden vaak eenvoudiger.

Uitvaartverzorging Eindhoven

Steeds vaker wordt al voor het overlijden nagedacht over persoonlijke wensen voor de uitvaart, maar dit is niet altijd het geval. Bij Mutsaers Best kunt u ook terecht om uw uitvaartwensen vastleggen.

Hieronder vallen uw wensen en wilsbeschikking en uw laatste wensen. Uitvaartverzorging Mutsaers probeert altijd rekening te houden met de wensen en tracht op die manier een persoonlijk afscheid te verzorgen.

Uitvaart regelen

Bent u woonachtig in Eindhoven of omgeving en moet u een uitvaart regelen? Gedurende dit traject moeten op korte termijn veel keuzes en beslissingen genomen worden. Maar tegelijkertijd is de uitvaart een proces van afscheid nemen waar ook alle ruimte voor moet zijn. Om zowel het vormgeven van de uitvaart als het afscheid nemen als een geheel goed te laten verlopen, is goede ondersteuning en begeleiding van belang.

Uitvaartverzorging Mutsaers Best is hierin de juiste partij voor uitvaarten in de regio Eindhoven, maar ook voor een uitvaart regelen in nabijliggende plaatsen Oirschot en Best.

Bekijk de Mogelijkheden en faciliteiten van Mutsaers Best. 

Uitvaartverzorging Eindhoven

Uitvaartverzorging Mutsaers

Voor het verzorgen van begrafenissen en crematies in Eindhoven kunt u terecht bij Uitvaartverzorging Mutsaers, ongeacht waar uw bent verzekerd. 24/7 zijn wij bereikbaar. Een van onze mensen bespreekt en regelt de uitvaart op een respectvolle wijze naar uw wens en indien aanwezig, de wens van de overledene.

Bel bij het melden van een overlijden: 040-2110105

Lees ook: Wat te doen als iemand overlijdt?