• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Begrafenisonderneming Eindhoven

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betrokken begrafenisonderneming in Eindhoven en omgeving? Voor een persoonlijke uitvaartverzorging kunt u terecht bij Mutsaers Best. Wij helpen u bij het hele proces van uitvaart regelen.

Een begrafenisonderneming nabij Eindhoven met maatwerk

Is iemand in de nabije omgeving komen te overlijden en bent u op zoek naar een begrafenisonderneming nabij Eindhoven? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een begrafenisonderneming nabij Eindhoven die u begrijpt en aanvoelt.

Wij snappen precies wanneer u onze aanwezigheid nodig heeft en wanneer deze niet gewenst is. Ten alle tijden proberen wij u in alles te begeleiden, adviseren en ondersteunen.

Onze begrafenisonderneming nabij Eindhoven genaamd Mutsaers Best heeft jaren ervaring bij het verwerken van verlies en het respectvol afscheid nemen van een dierbaar iemand. 

Wij geven u 24/7 alle aandacht. U kunt ons wanneer u maar wilt bellen tijdens deze moeilijke periode. Persoonlijke aandacht, maatwerk, nazorg, openheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en zorgvuldigheid staan bij onze begrafenisonderneming nabij Eindhoven hoog in het vaandel. 

Begrafenisonderneming Eindhoven

Op voorhand uw uitvaartwensen vastleggen

Op voorhand uw uitvaartwensen vastleggen geeft sommige mensen rust, want dan staat het vast en kunt u het achter u laten, maar ook voor uw naasten is dit fijn. Het is al een moeilijke tijd voor uw naasten. Als u uw wensen vast laat leggen dan is dit een zorg minder voor uw naasten.

Heeft uzelf een beeld hoe uw eigen begrafenis of crematie eruit moet komen te zien? Dan kunt u dit vast laten leggen en dan moeten uw naasten dit respecteren. U kunt altijd bij onze begrafenisonderneming nabij Eindhoven een vrijblijvend gesprek aangaan. We bespreken alle mogelijkheden, maar u hoeft dan nog niets vast laten leggen. 

Persoonlijke uitvaart bij uitvaartverzorging Mutsaers

Bij een uitvaart regelen zult u zien dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn voor een uitvaart. Wij helpen u met alle passende mogelijkheden voor de begrafenis of crematie. Bij Mutsaers Best zorgen we ervoor dat u alle zorg, aandacht en mogelijkheden krijgt die u wilt. Wij helpen u bij alle keuzes die komen kijken bij het  begraven of cremeren van een dierbaar iemand. Daarnaast begeleiden we uw familie en dierbaren bij het verlies. De uitvaart proberen we zo persoonlijk mogelijk te maken. Wanneer er kinderen betrokken zijn, proberen wij ook hen zoveel mogelijk te betrekken bij het proces van de uitvaart. Wij merken dat het verwerken van de uitvaart hierdoor vaak fijner is voor kinderen.

Grafmonumenten

Thanatopraxie

Ook kan onze begrafenisonderneming nabij Eindhoven u helpen met thanatopraxie. Dit is een lichte balseming die er voor zorgt dat het lichaam toonbaar blijft zonder dat er koeling nodig is.

Door de lichaamseigen vloeistoffen te vervangen door een middel dat ontbinding tegengaat kan het lichaam tijdelijk geconserveerd worden. Het lichaam krijgt hierdoor een natuurlijke kleur en het lichaam blijft ook op omgevingstemperatuur. Dit is voor de nabestaanden prettiger, omdat het natuurlijker aanvoelt. 

Wanneer raden wij Thanatopraxie aan?

Thanatropraxie is niet altijd de beste keus. Wij raden aan voor Thanatropraxie te kiezen als u:

  • Het als nabestaanden fijn vindt de dierbaren aan te kunnen raken zonder dat deze koud aanvoelt of als er geen koeling in huis is.
  • Er ernstige verkleuring in het aanzicht is.
  • Wanneer de overledene door een trauma of of door een operatie is overleden.
  • Als er veel druk op het lichaam staat, bijvoorbeeld doordat er vochtophoping is of doordat er medicatie gebruikt is. 
  • als het lichaam voor langere tijd bewaard moet blijven dan gewoon is.

Wij voeren een Thanatopraxie nooit zomaar uit; hier zal altijd overleg met u als nabestaanden aan vooraf gaan. 

Een helpende hand

Het is een klap wanneer u hoort dat u nog maar een beperkte tijd heeft, zowel voor u als uw naasten. Uw leven staat dan op zijn kop en ook voor de mensen om u heen. Hierdoor wilt u zoveel mogelijk dingen nog doen. Onze begrafenisondernemning nabij Eindhoven kan u en uw naasten helpen met stervensbegeleiding.

Hiermee ondersteunen wij u om praktische zaken goed en weloverogen te regelen. Zodat u en uw omgeving hieraan zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Hierdoor kunt u zich richten op positievere dingen. Wilt u kennismaken? Dit kan vrijblijvend

Uw begrafenisonderneming nabij Eindhoven: Mutsaers Best

Mutsaers Best helpt u bij de uitvaart bij Eindhoven, maar kan u ook helpen na de uitvaart met herinneringsproducten. Wij merken dat tegenwoordig steeds vaker de vraag komt voor gedenksieraden.

Als begrafenisonderneming Eindhoven kunt u ons dag en nacht bereiken. Wij zijn altijd beschikbaar en staan direct voor u klaar. Voor Eindhoven: 040 - 211 01 05

Wij zijn ook werkzaam in: