• Best 0499 - 37 20 55
  • Eindhoven 040 - 211 01 05
  • Oirschot 0499 - 57 72 89

Uitvaartverzorging Best

"Elk afscheid is het begin van een herinnering"

 

Mutsaers Best is een uitvaartonderneming gevestigd in Best (NB), gericht op het regelen van begrafenissen en crematies in Brabant in de regio Best, Oirschot en Eindhoven. Rust, aandacht en ruimte voor uw verdriet en gedenken van de overledene vinden wij belangrijke punten waar we veel aandacht aan geven. Wij nemen de tijd om samen met u de uitvaart te regelen waarbij we altijd rekening houden met de persoonlijke wensen van de overledene en van nabestaanden.

Uitvaartverzorging Best

Wanneer een religie of levensovertuiging een belangrijke rol speelt in uw leven of in het leven van de overledene zullen wij dit uiteraard respecteren en waar mogelijk in de uitvaart betrekken. U kiest dan bijvoorbeeld voor een afscheidsdienst in een kerk waarbij wellicht ook passende liederen worden gebruikt. Als er kinderen nauw verwant zijn aan de overledene zullen we deze ook zoveel mogelijk in het afscheid betrekken zodat ook zij altijd goed terug kunnen kijken op het moment van afscheid.

Mogelijkheden en faciliteiten

Als begrafenisonderneming Best verzorgen wij veel verschillende faciliteiten en zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wij helpen u hier graag bij.

uitvaartverzorging best

Uitvaartondernemer Best

Mutsaers is de begrafenisonderneming Best. In Best beschikken wij over ons uitvaartcentrum, gevestigd aan de Nazarethstraat 6 in Best. In dit uitvaartcentrum of afscheidscentrum kan een afscheidsdienst worden gehouden en is tevens ruimte voor een koffietafel na afloop van de plechtigheid.

In het uitvaartcentrum wordt de overledene opgebaard in de rouwkamer die indien gewenst 24/7 voor u toegankelijk is. Thuis opbaren is uiteraard ook mogelijk en wordt door ons volledig verzorgd. Lees meer over Uitvaartverzorging Mutsaers Best op de pagina wie zijn wij.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

 

© 2020 Uitvaartverzorging Mutsaers