• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Uitvaartverzorging Best

"Elk afscheid is het begin van een herinnering"

 

Mutsaers Best is een uitvaartonderneming gevestigd in Best (NB), gericht op het regelen van begrafenissen en crematies in Brabant in de regio Best, Oirschot en Eindhoven. Rust, aandacht en ruimte voor uw verdriet en gedenken van de overledene vinden wij belangrijke punten waar we veel aandacht aan geven. Wij nemen de tijd om samen met u de uitvaart te regelen waarbij we altijd rekening houden met de persoonlijke wensen van de overledene en van nabestaanden.

Uitvaartverzorging Best

Wanneer een religie of levensovertuiging een belangrijke rol speelt in uw leven of in het leven van de overledene zullen wij dit uiteraard respecteren en waar mogelijk in de uitvaart betrekken. U kiest dan bijvoorbeeld voor een afscheidsdienst in een kerk waarbij wellicht ook passende liederen worden gebruikt. Als er kinderen nauw verwant zijn aan de overledene zullen we deze ook zoveel mogelijk in het afscheid betrekken zodat ook zij altijd goed terug kunnen kijken op het moment van afscheid.

Uitvaart regelen 

Bij het doorgeven van een overlijden, komt onze uitvaartverzorger direct bij u langs. Ondanks het verdriet zullen er een aantal dingen snel geregeld moeten worden. In alle rust bespreken we samen met u de punten voor de uitvaart. Wij zullen u hier dan ook alle rust en ruimte voor geven, waarbij niet alles meteen beslist hoeft te worden. Enkele voorbeelden van punten die besproken moeten worden zijn:

In deze moeilijke tijd komen er veel dingen op u af. Ook na de bovenstaande punten blijven we u helpen met diverse praktische zaken. Wij zullen u overal bijstaan en helpen bij het realiseren van de uitvaart zodat hij helemaal aan uw wensen voldoet. 

U kunt de volgende onderwerpen verwachten:

  • Het uitzoeken van een kist die qua stijl en kleur bij de overledene past.
  • Mooie bloemen en bloemenkransen.
  • De inhoud van de afscheidsceremonie (uitvaart).
  • De catering na afloop van de afscheidsceremonie.

Mogelijkheden en faciliteiten

Als begrafenisonderneming Best verzorgen wij veel verschillende faciliteiten en zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wij helpen u hier graag bij.

uitvaartverzorging best

Tastbare herinnering 

Een blijvend monument zoals een mooie grafsteen of grafmonument maakt een rustplaats compleet. Bij Uitvaartverzorging Mutsears heeft u hierin een brede keuze. Ook kunt u uw eigen ontwerp aan ons voorleggen, vervolgens bespreken wij met onze steenhouwer alle mogelijkheden. Wilt u een afspraak maken? Wij helpen u graag. 

Gedenksieraden en urnen 

Bent u meer op zoek naar een tastbare herinnering zoals een urn of gedenksieraad? Urnen zijn er bij Uitvaartverzorging Mutsears in verschillende kleuren, vormen en uitvoeringen. 

Een gedenksieraad met daarin een deel van de as van een overledene is ook een prachtige herinnering. De gedenksieraden die wij aanbieden, worden gemaakt door ambachtelijke goudsmeden en zijn Nederlands fabricaat

Uitvaartondernemer Best

Mutsaers is de begrafenisonderneming van Best. In Best beschikken wij over ons uitvaartcentrum, gevestigd aan de Nazarethstraat 6 in Best. In dit uitvaartcentrum of afscheidscentrum kan een afscheidsdienst worden gehouden en is tevens ruimte voor een koffietafel na afloop van de plechtigheid.

In het uitvaartcentrum wordt de overledene opgebaard in de rouwkamer die indien gewenst 24/7 voor u toegankelijk is. Thuis opbaren is uiteraard ook mogelijk en wordt door ons volledig verzorgd. Lees meer over Uitvaartverzorging Mutsaers Best op de pagina wie zijn wij.

Uitvaart Eindhoven

Onze uitvaartcentra in Best en Oirschot zijn goed geschikt voor een uitvaart in Eindhoven. Onze locaties bieden alle rust en ruimte voor de nabestaanden om afscheid te nemen van hun dierbare. Denk hierbij aan een passende afscheidsruimte met de gewenste decoratie, een ruimte voor condoleance en bijvoorbeeld rouwvervoer.

Dag en nacht beschikbaar

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dag en nacht voor u beschikbaar. 

Uitvaartverzorging Mutsears in Best
Tel: 0499 - 37 20 55