• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Opbaren en afscheid nemen

Voor de opbaring van de overledene zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor een thuisopbaring of voor een opbaring in een van onze uitvaartcentra. Hoe en waar de overledene opgebaard is, speelt veelal een belangrijke rol in het rouw- en verwerkingsproces. Daarom wordt er bij ons veel zorg en aandacht besteed in de keuzes hierin. Meer over opbaren

Uitvaartcentrum Best

In Best beschikken we over een sfeervol uitvaartcentrum, waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van een dierbare. Ook biedt het uitvaartcentrum gelegenheid voor het houden van de uitvaartplechtigheid en een koffietafel na afloop van de uitvaart. Meer over Uitvaartverzorging Best. Bereikbaar op 0499 - 37 20 55.

Uitvaartcentrum Oirschot

Daarnaast bieden wij als Uitvaartverzorging nabij Oirschot de mogelijkheid om uw nabestaande op te baren in het uitvaartcentrum in Huize St. Joris. In deze kleine, intieme rouwkamer kunnen nabestaanden op een respectvolle, rustige manier afscheid nemen van hun dierbare. Bereikbaar op 0499 - 57 72 89.

Wij hebben ook een Uitvaartverzorging nabij Eindhoven. Bereikbaar op 040 - 211 01 05.

Opbaring thuis

Bij thuisopbaring is er meer tijd voor de nabestaanden om afscheid te nemen van de overledene. In veel gevallen kan dat een positieve bijdrage leveren aan het verwerken van het verlies. De keuze voor thuis opbaren blijft echter erg persoonlijk. In het geval van thuisopbaring zorgen wij voor de noodzakelijke voorzieningen, zoals kist- of bedkoeling. Bovendien kunnen we desgewenst met bijvoorbeeld kaarsen en schermen een rouwkamer bij u thuis inrichten.

Opbaring

Een uitvaart bij Eindhoven

Na het overlijden van een naaste is het fijn wanneer de juiste hulp dicht bij huis is. Mutsaers is daarom een fijne keuze voor een uitvaart bij Eindhoven. Tijdens deze emotionele tijd is een goede begeleiding handig om alles te regelen. Van voorbereiding tot plotseling overlijden, wij staan voor u klaar.