• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Grafkisten

Het uitkiezen van een grafkist is niet gemakkelijk. U wilt graag een kist die goed bij de persoonlijkheid van de overledene past. Wij kunnen u hierbij helpen.

Persoonlijke grafkisten

Bij Mutsears Best beschikken we over een ruime keuze uit kisten van verschillende houtsoorten. Behalve gefineerde kisten is er ook ruime keuze uit wat luxere, massieve kisten. Wij kunnen u een overzicht geven van alle beschikbare modellen, inclusief de prijs. Wij helpen u dan graag met advies en de mogelijkheden om de juist grafkist uit te kiezen. Behalve een aantal standaardkisten zijn er ook diverse mogelijkheden om de kist naar eigen keuze aan te passen of een unieke, persoonlijke kist samen te stellen.

Een eenvoudige kist kan ook door kinderen of kleinkinderen persoonlijk worden gemaakt, door hem bijvoorbeeld te laten beschilderen met vingerverf. Tegenwoordig zien we dit steeds vaker. Bij Mutsears Best begeleiden we u door het ruime assortiment grafkisten en alle mogelijkheden. Hierdoor vindt u altijd een kist die past bij de overledene en de nabestaanden.

Lees ook meer over de OpbaringRouwdrukwerkFoto en videoreportagesGrafkistenBloemarrangementenHoe verder na de uitvaart, Balsemen.

Grafkisten