• Best 0499 - 37 20 55
  • Oirschot 0499 - 57 72 89
  • Eindhoven 040 - 211 01 05

Uitvaartcentrum

Wilt u graag in alle rust en in een fijne omgeving afscheid nemen van uw dierbare? In het sfeervolle uitvaartcentrum in Best van Mutsears kunt u aangenaam afscheid nemen.

Afscheid nemen op elk gewenst moment

In het uitvaartcentrum van Mutsears in Best kunt u op elk moment dat u wenst en uitkomt langs komen in ons uitvaartcentrum. In onze mooie rouwkamers kunt u afscheid nemen van uw dierbare. U kunt gebruik maken van onze 24 uurs kamer. Hiervan krijgt u dan de sleutel zodat u langs kunt komen wanneer u maar wilt.

Toch liever thuis afscheid nemen?

Wilt u liever uw dierbare thuis opbaren in plaats van in een uitvaartcentrum van Mutsears? Ook dit is mogelijk. Wij verzorgen dan alle voorzieningen die u nodig heeft.

Uitvaartcentrum in Best

In ons uitvaartcentrum in Best kunt u ook de rouwdienst houden. Hier vindt u een comfortabel sfeer in een stijlvolle omgeving. Na de dienst kunt u hier ook terecht voor koffie.

Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Oirschot

Mutsears biedt ook in Oirschot de mogelijkheid om uw dierbare op te baren in een fijne rouwkamer. Dit vindt u in de ruimte die is gevestigd in Joris Zorg in Oirschot.

Thuis opbaren

Wilt u liever uw dierbare thuis opbaren in plaats van in een uitvaartcentrum van Mutsears? Ook dit is mogelijk. Wij verzorgen dan alle voorzieningen die u nodig heeft.

Mutsears uitvaartverzorging

Mutsears is een uitvaartonderneming in Best, Eindhoven en Oirschot. Op een persoonlijke en betrokken manier proberen wij elke uitvaart uniek te maken. Wij bieden dan ook veel mogelijkheden en adviseren u graag. Zo maken wij van deze emotionele en moeilijke tijd een mooie herinnering. Meer over een begrafenis regelen bij Mutsears.

Contact

Uitvaartverzorging Mutsaers Best

Nazarethstraat 6
5683 AP Best
info@mutsaers-best.nl

Wij zijn dag en nacht bereikbaar.
 
Uitvaartverzorging Oirschot
Uitvaartverzorging Best
Uitvaartverzorging Eindhoven